Ulusal hokeyciler Amasya kampını tamamladı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Bayan Hokey Ekibi, Almanya’nın Hamburg kentinde 7-10 Aralık’ta düzenlenecek Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Amasya kampının dördüncü etabını tamamladı.

Milli ekip antrenörü Yasin Yükseler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kampın pek verimli geçtiğini söylemiş oldu.

Amasya Spor Salonu’nda Avrupa Şampiyonası’na hazırlandıklarını ve kentte 4 kamp gerçekleştirdiklerini aktaran Yükseler, “Hamburg öncesi Amasya’da son kampımızın hazırlıklarını bitirmiş bulunmaktayız. Sürece baktığımızda fazlaca planlı bir müddetç yaşadık.” dedi.

Milli kadronun fizyolojik bedelleri ve teknik hünerlerinin en üst potansiyeli yakaladığını tabir eden Yükseler, “Bunu alana yansıtırsak Almanya’da daha uygun olacağını düşünüyorum. Umarım kadrom bu çalışmaların karşılığını Almanya’da verir, Türkiye’ye başarılı bir biçimde dönmüş oluruz. Doğal birinci gayemiz dünya kupası elemelerini geçmek yani birinci dörde kalırsak biz dünya kupasına katılma hakkı elde edeceğiz. Bu da Türk hokey tarihinin en değerli başarısı olacak. daha sonrasında da ülkemize bu çalışmanın karşılığı olan madalya ve kupayla dönmeyi sağlayacağız. Ben grubuma güveniyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Milli grup kaptanı Perihan Çınar ise “Çok hoş bir müddetç geçirdik. Hoş kamp devri geçirdik. Artık Almanya seyahatimiz başladı. Şiddetli bir müddetç bizi bekliyor. Çok çetin rakiplerimiz olacak orada. Gayemiz birinci dörde kalmak. Umarım her şey istediğimiz üzere olur. Birinci dörde gireriz ve dünya kupası biletini elimize almış oluruz.” diye konuştu.

Milliler, Almanya’nın Hamburg kentinde 7-10 Aralık’ta düzenlenecek Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere bu ülkeye gitti.