NBA’de Alperen Şengün coştu Houston Rockets kazandı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 133-118 kazandıkları Chicago Bulls maçında 25 sayı, 11 ribauntla “double double” yaptı.

NBA’e 7 müsabakayla devam edildi. Batı Konferansı’nın son sırasındaki Rockets, deplasmanda Chicago Bulls’u 133-118 yenerek 5 maçlık yenilgi serisine son verdi.

Milli basketbolcu Alperen Şengün, 32 dakika 19 saniye müddet aldığı maçta 25 sayı, 11 ribaunt, 6 asist, 2 blok ve 1 top çalma ile oynadı. Bu performansla Şengün, bu sezonki 10. double-double’ına imza attı. Şengün, bu dönem 6. kere bir maçta 20 ve üzeri sayı kaydetti.

Houston Rockets’ta Kevin Porter, 36 sayıyla kendi dönem rekorunu kırdı ve galibiyete kıymetli katkı verdi. Chicago Bulls’ta ise DeMar DeRozan’ın 31 sayısı yenilgisi engellemeye yetmedi.

BROOKLYN NETS’TEN 9 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Milli basketbolcu Cedi Osman’ın nazaranv yaptığı Cleveland Cavaliers, alanında Brooklyn Nets’e 125-117 mağlup oldu.

Brooklyn Nets, Kyrie Irving ve Kevin Durant’ın 32’şer sayı attığı maçta galibiyet serisini dokuz maça çıkardı.

Cavaliers’ta Darius Garland’ın 46 sayılık performansı galibiyet için kâfi olmadı.

Cedi Osman ise 29 dakika 51 saniye oynadığı çabayı 11 sayı 2 asist, 1 top çalmayla tamamladı.

SONUÇLAR:

Cleveland Cavaliers-Brooklyn Nets: 117-125

Detroit Pistons-Los Angeles Clippers: 131-142

Miami Heat-Minnesota Timberwolves: 113-110

Chicago Bulls-Houston Rockets: 118-133

New Orleans Pelicans-Indiana Pacers: 113-93

San Antonio Spurs-Utah Jazz: 126-122

Portland Trail Blazers-Charlotte Hornets: 124-113
 
Üst