FC Bayern, VfL Wolfsburg'u ağırlıyor

merabeyin

New member
Pazar günü Bundesliga'da

Canlı yayında: FC Bayern, VfL Wolfsburg'u ağırlıyor







Thomas Tuchel, FC Bayern ile VfL Wolfsburg'a meydan okuyor.

Kaynak: IMAGO/eu-images


Canlı yayında: FC Bayern, Şampiyonlar Ligi'ndeki acı çıkıştan sonra en azından ikinci sırayı garantilemek istiyor. Pazar günü Thomas Tuchel ve takımı, iç sahadaki son maçlarında VfL Wolfsburg'a karşı mücadele edecek.








Her şeye rağmen Thomas Tuchel için olağanüstü bir maç olacak. 50 yaşındaki adam Pazar günü öğleden sonra (17:30) orada olacak. DAZN), Allianz Arena'da FC Bayern'in teknik direktörü olarak son kez kenarda yer alacak. Sezonun son iç saha maçında Tuchel ve takımı en azından VfL Wolfsburg karşısında ikinciliği hedefliyor. VfB Stuttgart Cuma günü Bayern'i geçti. Bir galibiyetle ikinci sırayı yeniden kazanmak istersiniz. “Bu bizim elimizde. Bizim iddiamız budur. Yarın kimse daha az koşmayacak. Maçı kazanmak istiyoruz” dedi Tuchel Cumartesi günü. Ancak koçun aralarında Harry Kane, Jamal Musiala, Leroy Sané ve Serge Gnabry'nin de bulunduğu çok sayıda yıldızdan yoksun olması gerekiyor.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Wolfsburg'dan gelen konuklar için hâlâ tehlikede olan bir şey var: Koç Ralph Hasenhüttl'ün takımı hâlâ uluslararası işlere katılmaya hak kazanabilir. Ancak Münih'te galibiyet şarttı. Münih'in Şampiyonlar Ligi'nden Real Madrid karşısında çıkmasında takımı için hiçbir avantaj görmeyen Hasenhüttl, “FC Bayern'e karşı oynamak hiçbir zaman kolay değildir, özellikle de onların sahasında.” diye uyardı.

Canlı: FC Bayern, Wolfsburg'a meydan okuyor


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


FCB, sezonun sondan bir önceki maçında ilk kez yeni kırmızı iç saha formasını giyecek. Sezon sonunda Tuchel, önümüzdeki hafta sonu TSG Hoffenheim ile oynayacağı son maça çıkacak. Wolfsburg için sezon, Mainz 05'e karşı kendi sahasında oynayacağı maçla sona eriyor (her ikisi de Cumartesi, 15:30).
 
Üst