Eczacıbaşı Dynavit dönemi açtı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Ekibi, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda 2022-2023 dönemi öncesinde basının karşısına çıktı. Toplantıya Eczacıbaşı Spor Kulübü Lideri Faruk Eczacıbaşı, Başantrenör Ferhat Akbaş ve kadro kaptanlarından Tijana Boskovic katıldı.

FARUK ECZACIBAŞI: BU SENE AMACIMIZ YENİDEN TÜM KULVARLARDA EN ÖNDE KOŞMAK OLACAKTIR

İyi bir takım oluşturduklarını ve maksatlarının her kulvarda şampiyonluk olduğunu söyleyen Faruk Eczacıbaşı, “Burada beraberyiz ve bu durumdan epey memnunuz. Geçen sene kah sevindik kah üzüldük. Aslında en epeyce üzüldüğümüz konumMilli kadro ile Dünya Kupası’na gidip yalnızca birinci 8’e girebilmek oldu. Biz Eczacıbaşı ve ulusal ekip ile maksadımızın daima en üst olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sene Eczacıbaşı Dynavit’in gayesi bir daha tüm kulvarlarda en önde koşmak olacaktır. Takımımıza yeni oyuncular kattık. Bize güç katacaklarına inanıyoruz. Dönemi Fenerbahçe derbisiyle açacağız. Güzel bir dönem açılışı yapacağımızdan kuşkumuz yok. Oyuncularımız tüm yaz boyunca neredeyse hiç tatil yapmadılar. Federayonumuzu da dayanakları ve çalışmalarından dolayı da tebrik ediyorum. Öte yandan takımımızın kıymetli oyuncularından Sırbistan Ulusal Grubu ile Dünya Şampiyonu olan Tijana Boskovic’i de ulusal kadrosu da yaşadığı muvaffakiyet için Eczacıbaşı ailesi olarak tebrik ediyoruz. Bu sene Eczacıbaşı olarak altyapıda da yapılanmaya gittik. Alt yapı antrenörlerimiz ile birlikte her kulvarda en üst muvaffakiyetleri hedefleyeceğiz. Oyuncularımızdan antrenörlerimize tüm takımımla iç içe ve omuz omuzayız. Yarışları daima önde bitirmek isteyen hırslı bir ekibiz. Biz şampiyonluklardan ötesini istiyoruz. Biz aslında bir deniz feneri olmak istiyoruz. Eczacıbaşı ve Türkiye olarak voleybolda Dünyada deniz feneri olmak istiyoruz. Biz kulüp olarak kurulduğumuz yıldan itibaran bayanların ön planda olduğu bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim başarılarımızda hisse sahibi olan tüm sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

FERHAT AKBAŞ: KUPALARIN PEŞİNDEN KOŞACAK HOŞ BİR TAKIMIZ VAR

aslına bakarsanız kuvvetli olan takımlarını yapılan desteklerle daha da yeterli bir pozisyona getirdiklerini lisana getiren Başantrenör Ferhat Akbaş, “Başkanımız tüm mevzuyu güzelce özetledi aslında. Vaktin ne kadar çabuk geçtiğini görüyoruz. Ancak Türkiye’de değişmeyen bir şey var. Bu da Eczacıbaşı Dynavit’in duruşu ve muvaffakiyetleri. Şu an gördüğünüz grup olarak biz bu akımın bu yılki temsilcileriyiz. Bizler elimizden geldiğince bu duruşu devam ettirmek istiyoruz. Kupaların peşinden koşacak hoş bir grubumuz var. Alanda fazlaca âlâ uğraş edecek hırslı bir ekip olduğumuzu nazaranceksiniz. Bu yaz A ekipten en alt yaş ekibimize kadar tüm atletlerimiz tatil günlerini çalışarak geçirdi. Bunu liderimize ve sizlere başarılarımızla alanda göstereceğiz” tabirlerini kullandı.

Dünya kupası daha sonrası kendilerini hoş bir dönemin beklediğini lisana getiren ekip kaptanlarından Tijana Boskovic ise, “Burada olduğumu için fazlaca memnunum ve bu dönem için fazlaca heyecanlıyım. Dönemi 5 gün evvel Ankara’da kupa maçları ile açtık. Grubumuzun durumu verdiğimiz gayret ile gözler önünde. Bu dönem 4 farklı kupada çaba edeceğiz ve en düzgününü yapacağız. Bu dönemi en verimli biçimde geçirmek için elimizden gelenin en uygununu yapacağız” formunda konuştu.

Yeni dönem açılış aktifliği fotoğraf çekimi ile bitmiş oldu.
 
Üst