Dietmar Hamann neden Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya inanıyor?

merabeyin

New member
TV uzmanı Didi Hamann, Borussia Dortmund'un Real Madrid'e karşı finalde Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağına inanıyor. “Herhangi bir takımın BVB'yi yenmesini zorlaştıran bir açlık ve irade gördüm. Artık kimsenin Dortmund'u yenebileceğini düşünmüyorum. Bunu halledebileceklerini düşünüyorum.”Eski milli oyuncu Perşembe akşamı ücretli TV kanalındaki köşesinde şunu yazdı: Gökyüzü. “Bireysel olarak daha az iyi oyunculara sahip bir takım, takım birliğiyle diğer takımları yendiğinde her zaman mutlu olurum. Bunun BVB'ye finalde büyük bir şans verdiğini düşünüyorum.”


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık

BVB: Hamann, 2013'te Jupp Heynckes'le karşılaştırmaya çalışıyor


Hamann ayrıca Marco Reus'un yaklaşan ayrılışını BVB'nin lehine bir faktör olarak görüyor. “Bu, Jupp Heynckes'in 2013'te Bayern'den ayrılmasıyla kıyaslanabilir. Ayrıca Jupp'a ellerinden gelen her şeyle veda etmek istediklerini hissettim. Her zaman böyle olmaz. O yıl öyle oldu çünkü her şeyi kazandılar. Bunun Reus'ta da benzer bir etki yarattığını hissediyorum” diye yazdı.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Reus ve BVB, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmeyi uzatmıyor. Eski kaptan, 2013'te Wembley'de FC Bayern Münih'e karşı alınan son yenilgide de oradaydı.

Orada Dortmund, 1 Haziran'da yarı finalde Münih'i yenen Real ile karşılaşacak. Dortmund, Paris Saint-Germain'e karşı her iki maçı da 1-0 kazandı.
 
Üst