Almanya sadece dördüncü karışık

merabeyin

New member
Madalya olmadan şampiyonu savunmak

Skeleton Dünya Kupası'nda Alman takımı sadece dördüncü

DinlemekUygulamayı aç

Almanya'dan gelen savunma şampiyonu, madalya olmadan iskelette Dünya Kupası'nın sonunda kalıyor. Christopher Grotheer, Jacqueline Pfeifer ile podyumu özlüyor, Pekin Olimpiyat Şampiyonu rahatsız.

Placid Gölü. Savunma şampiyonu Almanya, iskeletteki karışık rölede ilk kez podyumu kaçırdı. Milano ve Cortina'daki Kış Oyunları'ndaki takım yarışmasının Olimpiyat galasından bir yıl önce, Placid Gölü'ndeki ikili Christopher Grotheer ve Jacqueline Pfeifer sadece dördüncü oldu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Çin tarafından sürpriz

İlk Dünya Kupası Gold, Mystique Ro ve Austin Florian ile ABD'ye ev sahipliği yaptı. Büyük Britanya i takımı Tabitha Stoecker ve iskelet dünya şampiyonu Matt Weston ile gümüş kazandı. Çin ile bir sürpriz vardı (Dan Zhao/Lin Qinwei).

Dünya Kupası Üçüncü Axel Jungk ve Susanne Kreher ile birlikte Almanya Takımı II. Almanlar hala şanslıydı, Büyük Britanya takımı diskalifiye edildi, bu yüzden her iki ikiliye de bir yer getirdi.

“Jacka'nın süper bir zaman sunduğunu gördüm. Sonra kendime söylüyorum, tamamen saldırıya uğradım, sonra sürüş hataları yapıyorum. Sau can sıkıcı, performans tüm Dünya Kupası'nı yansıtıyor ”dedi. Bekarlarda yedinci olmuştu, takım arkadaşı Jungk'un bronz vardı.

RND/DPA