Zverev Buenos Aires'te Çeyrek Finallere ulaştı

merabeyin

New member
Buenos Aires. Tenis yıldızı Alexander Zverev, Avustralya Açık Finalinde yenilginin ardından ilk maçını kazandı. İkincil ikinci liste, Buenos Aires'teki Clay Mahkemesi Turnuvası'nın 16 turunda 6: 4, 6: 4 ile Sırplar Dusan Lajovic'e karşı hüküm sürdü. Çeyrek -Finallerde Hamburg, bir numarada, bir numarada, Juan Manuel Cerundolo ve Francisco Cerundolo arasındaki Arjantin düello. İlk turda Zverev yürüyüş yapmıştı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Harika bir atmosfer, burada eğleniyorum. Zaferimden memnunum, belki de en iyi maçım değil, ama kil mahkemesinde ilk zafere sahip olmak güzel. Umarım bir süre burada kalacağım ve olabildiğince çok maç oynayacağım ”dedi. Arjantin metropolünde turnuvanın galibi için dünya sıralamasında 250 puan var.

Sand Turnuvası, Zverev'in nihayet dört ay içinde Fransız Açık'ta ilk Grand Slam Turnuvası zaferini kutlamasına yardımcı olacak. 2021'den Olimpiyat şampiyonu turnuva başlamadan önce, “Ayrıca Roland Garros'a da bakmak istiyorum, Sand üzerinde oynayabildiğim kadar sık oynamak istiyorum.” Dedi. Ayrıca Rio de Janeiro'da aşağıdaki Sandplane Turnuvası'na kayıtlıdır.

RND/DPA