Union Berlin'de geri dönüş önünde Oliver Ruhnert

merabeyin

New member
BSW seçim yenilgisinden sonra

Bundesliga yöneticisi Ruhnert, Union Berlin'de geri dönüşün önünde

DinlemekUygulamayı aç

Eski Union Berlin yöneticisi Oliver Ruhnert, Sahra Wagenknecht ittifakı için Federal'a taşınmak istedi. Çünkü bu işe yaramadı, geri dönmeden önce futbolla karşı karşıya.

Uzun süredir Bundesliga yöneticisi Oliver Ruhnert, Federal için başarısız adaylığından sonra profesyonel futbola çekiliyor. Eşleşen medya raporlarına göre, 53 yaşındaki BSW politikacısı bu hafta Union Berlin ile daha fazla işbirliği hakkında konuşacak.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Herkes futboldaki işimi ne kadar sevdiğimi biliyor. Tabii ki, orada aktif olmaya devam etmek istiyorum ”dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Kamu görevine başvuran insanlar, seçim başarılı olmazsa işlerine daha sık geri dönerler.”

Doğrudan adaylar arasında beşinci sırada Ruhnert

FC Schalke 04 Gençlik Departmanı eski başkanı sadece 2017'den beri baş izci ve daha sonra Birlikçi için spor müdürü olarak çalıştı. Kendi isteği üzerine Ruhnert, bu sezondan önce İzci pozisyonunu devraldı ve Ocak 2025'e kadar Sahra Wagenknecht İttifakı için seçim kampanyasına odaklanmak için dinlenmesine izin verdi.

Bununla birlikte, Pazar günü Federal seçimlerinde partisi yüzde beş engelde başarısız oldu. Berlin-Marzahn-Hellersdorf seçim bölgesinin doğrudan bir adayı olan Ruhnert, oyların yüzde 8,6'sı olan sekiz adayın sadece en iyi beşinci sonucuna ulaştı.

Birlik ile olan sözleşmesi hala Şubat ayının sonuna kadar dinleniyor. Ruhnert, “Dürüst olmak gerekirse, Şef İzci işlevinde kendimi çok rahat hissediyorum ve diğer işlevler için çaba göstermiyorum” dedi.