Kanal D ekranlarından yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, yeni kısımlarıyla izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Seyirciler, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker İtimat ve Mahsus Kaya’nın başrollerini paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin 7 Şubat Salı günü ekranlara gelecek yeni kısmında neler yaşandığı merak ediyor. İşte Üç Kız Kardeş 38. kısım ayrıntıları…
????ÜÇ KIZ KARDEŞ 38. KISIM İZLE
????ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜM KISIMLAR İZLE
ÜÇ KIZ KARDEŞ 38. KISIM YAYINLANACAK MI?
Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D yayın akışında 7 Şubat Salı günü saat 20:00’de yayınlanacak olarak gözükmektedir.
ÜÇ KIZ KARDEŞ 38. KISIM KONUSU
Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni kısmının özeti şu biçimde; Türkan ve Somer’in içindeki tansiyon git gide yükselirken, Özer’in uğradığı atak kararı vefat döşeğinde olması da ortalarındaki arayı güzelce arttırır. Derya ve Mustafa yeni hayatlarına hakikat radikal kararlar alırken, onları bekleyen berbat sürprizden habersizdirler. Üstelik Derya, Mustafa uğruna adım adım ailesinden de uzaklaşmaktadır.
ÜÇ KIZ KARDEŞ 38. KISIM YAYINLANACAK MI?
Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D yayın akışında 7 Şubat Salı günü saat 20:00’de yayınlanacak olarak gözükmektedir.
ÜÇ KIZ KARDEŞ 38. KISIM KONUSU
Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni kısmının özeti şu biçimde; Türkan ve Somer’in içindeki tansiyon git gide yükselirken, Özer’in uğradığı atak kararı vefat döşeğinde olması da ortalarındaki arayı güzelce arttırır. Derya ve Mustafa yeni hayatlarına hakikat radikal kararlar alırken, onları bekleyen berbat sürprizden habersizdirler. Üstelik Derya, Mustafa uğruna adım adım ailesinden de uzaklaşmaktadır.