Tottenham Sporting maçının akabinde Conte’den VAR reaksiyonu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tottenham Menajeri Antonio Conte, Sporting Lizbon maçının akabinde epeyce çarpıcı açıklamalarda bulundu. Conte, VAR’ın futbola fazlaca fazla hasar verdiğini tabir etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Kümesi 5. hafta uğraşında Tottenham alanında Sporting Lizbon’u konuk etti. White Hart Lane’deki çaba 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Güçlü müsabakanın akabinde Tottenham Menajeri Antonio Conte, VAR teknolojisi hakkında epeyce çarpıcı tabirler kullandı.

NELER OLDU?

Tottenham’da Harry Kane, 90+6. dakikada skoru 2-1’e getirdi. Yaklaşık 3 dakikalık VAR incelemesi yapıldı ve gol iptal edildi. Antonio Conte yaptığı itirazların akabinde kırmızı kart gördü. Çaba 1-1 bitmiş oldu.

CONTE ÖFKE KUSTU

Tottenham Menajeri Antonio Conte, VAR’a sert tenkitlerde bulundu.

Conte şu sözleri kullandı;

“Top Kane’in önündeydi ve goldü. VAR’ı, koydukları çizgiyi anlamıyorum. Bu karar hakkında yorum yapmak epey güç, VAR hayli fazla hasar yaratıyor. kabul etmek zorundayız. Büyük bir kadronun öbür bir stadyumunda bu çeşit bir gole müsaade vermemeye hazır olup olmadıklarını görmek istiyorum. Çok fazla adaletsizlik hissediyorum, bunda bir olumluluk görmüyorum. Nitekim hayli üzgünüm zira kimi vakit bu durumu kabullenebiliyorsunuz. Ancak bu tip durumlarda dürüstlük görmüyorum, bunu görür görmez hayli üzülüyorum.