“Sorun her zaman buydu”

merabeyin

New member
FC Bayern'de elektrik sorunu mu var?

Magath, Hoeneß etkisine karşı uyarıyor: “Sorun her zaman buydu”

FC Bayern Onursal Başkanı: Uli Hoeneß

Kaynak: IMAGO/Passion2Press

Makaleyi dinle • 1 dakika

Kıdemli teknik direktör Felix Magath, eski kulübü FC Bayern'deki güç yapısını eleştiriyor ve onursal başkan Uli Hoeneß'in sürekli etkisinden endişe duyuyor.

Eski şampiyona antrenörü Felix Magath'a göre FC Bayern'deki kriz aynı zamanda onursal başkan Uli Hoeneß ile de bağlantılı. “Uli Hoeneß kulübü şu anki haliyle yarattı. Davranışlarındaki sorun her zaman buydu çünkü her şeyi kontrol etmek istiyordu. Kontrol edebileceği bir antrenörü olsaydı her şey yolunda olurdu. Eğer bir antrenör onunla anlaşamazsa Onun için sorunlar vardı ve bu onlarca yıldır devam ediyor, bu şekilde kulübü büyüttü ve kendisini yeri doldurulamaz hale getirdi” dedi Magath. Gökyüzü.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Devamını oku sonra Reklamcılık

Eski dünya şampiyonu yardımcısı güç paylaşılamaz, diye devam etti: “Güç onda. Burada çalışan herkes onun insafına kalmış.” Magath koç arayışındaki yapıyı gözden kaçırıyor: “Şimdi bunun Kompany olması gerekiyor. Net bir çizgi göremiyorum. Ben hariç herkesle konuştular.

Ancak yeni bir teknik direktör tek başına Münih'teki sorunları çözmeyecek. 2004 ile 2007 yılları arasında FC Bayern'i çalıştıran ve iki kez duble kazanan Magath, “Gelecek sezon daha zor olacak çünkü takım içinde de işler yolunda gitmiyor. Gelecek sezon FC Bayern'in liderlik yaptığı bir sezon olmayacak” dedi. Büyük bir değişikliğin gerekli olduğuna inanıyor: “Burada yaşananların hafife alındığını düşünüyorum. FC Bayern'de gelecek sezon daha zor olacak. Tek gerekenin farklı bir teknik direktör olduğunu ve sonrasında her şeyin yoluna gireceğini düşünmüyorum. “