Ski Star, işletilen bacağın şok fotoğrafını yayınlıyor

merabeyin

New member
Federica brignone

Ski Star, işletilen bacağın şok fotoğrafını yayınlıyor

DinlemekUygulamayı aç

İtalyan şampiyonalarında Alpin yıldızı Federica Brignone ağır bir şekilde çöküyor ve kötü yaralanmalara sürüklendi. Artık herkes Instagram hakkında bir fikir edinebilir.

Milan. Alpine yıldızı Federica Brignone, kötü düşüşünden on bir gün sonra ciddi şekilde yaralanan bacağının bir resmini yayınladı. Instagram'daki fotoğrafta, sol uyluktan alt shin'e dizden geçen büyük, dikilmiş bir cerrahi yara görebilirsiniz.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Dikiş rekorumu kırdım, ama son 42'den feragat edebilirdim.”

Dev slalom dünya şampiyonu 3 Nisan'da Val di Fassa'daki İtalyan Şampiyonalarında yoğun bir şekilde düşmüştü. Bunu yaparken, shin kemik platolarının ve fibula kafasının çok sayıda kırılmasının yanı sıra çapraz bir ligament gözyaşını daraltmıştı. Operasyonundan sonra geçen Salı günü Milan Hastanesi'nden serbest bırakıldı. Bu arada, İtalyan rehabilitasyon programına başladı. “Zaten tekrar % 100 olmaya çalışıyorum,” diye yazdı.

Brignone: önce tekrar gidebilir

Ancak, bunun ne zaman olacağı belirsizdir. Her şey fizyoterapinin nasıl çalıştığına ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğine bağlıdır. “Adım adım. Her şeyden önce geri dönmeyi hatırlıyorum ve sonra her şey ortaya çıkıyor,” dedi. Her şey yolunda gitse bile, önümüzdeki dört ila beş ay içinde kayaklarda durmak imkansız olacak.

Bu, Brignone'un Milano ve Cortina D'Ampezzo'daki Kış Olimpiyatlarına katılmasını sağlıyor. Bunlar 6 Şubat 2026'da başlıyor.

RND/DPA