Sinan Bolat’tan Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır sözleri!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Belçika takımı Westerlo’nun Türk kalecisi Sinan Bolat, ekibin Belek Turizm Merkezi’ndeki kampında açıklamalarda bulundu. Bolat, “Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır’ın ekiplerinde göstermiş oldukları performans ortada. En kısa vakitte inşallah Avrupa’ya transfer olurlar ve ülkemizi en düzgün biçimde temsil ederler” dedi.

“BELÇİKA’YA HAZIR DÖNMEK İSTİYORUZ”

Takımının Antalya kampını pahalandıran Bolat, “Kampımız epey yeterli gidiyor. Hem otelimiz birebir vakitte egzersiz yaptığımız alanlar epey güzel. Bir sakatlık olayı da yaşanmadı. Çalışmalarımızı en yeterli biçimde tamamlayarak Belçika’ya hazır dönmek istiyoruz” diye konuştu.

“TAKIM SAHİBİNİN TÜRK OLMASI GURUR VERİCİ”

Kulübün sahiplerinin Türk olmasıyla ilgili ise deneyimli kaleci, “Benim için de farklı bir gurur. Ben yıllardır Belçika’da futbol oynuyorum. Bir Türk’ün kulübü satın alması benim için büyük bir memnunluk ve gurur oldu. Oktay liderimiz ve Hasan ağabeyin bunda fazlaca büyük emeği var. Sonuçlar beklediğimizden de güzel. Dünya Kupası ortasını güzel geçirerek kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“TAKIMDAKİ TÜRK OYUNCULARIN KARAKTERLERİ VE YETENEKLERİ ORTADA”

Takımdaki Türk oyunculardan da övgüyle bahseden 34 yaşındaki kaleci, “Hem ağabeyleri olarak, birebir vakitte yıllardır orada oynadığım için misyonum, onların güzel hissetmesi ve adaptasyon süreçlerini uygun geçirmelerine yardımcı olmak. Onlar da hayli düzgün adapte oldular. Kaliteleri ortada. İnsanlıkları da hayli kaliteli. Bu performansı devam ettirerek kulübümüzü uygun düzeye getirmek istiyoruz” formunda konuştu.

“WESTERLO KULÜBÜ’NE YARARLI OLMAK İSTİYORUM”

Kulübüyle uzun müddetli bir mukavele imzaladığını belirten Bolat, “4 yıllık bir imza attım. İmzalamadan evvel hedeflerim vardı. Birinci etapta Westerlo Kulübü’nü daha düzgün düzeylere getirmek ve faydalı olmak istiyorum” dedi.

“UĞURCAN VE ALTAY İNŞALLAH EN KISA VAKİTTE AVRUPA’YA TRANSFER OLUR”

Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır’ın da performanslarını pahalandıran Bolat, “Hepsiyle birebir tanışıyorum ve egzersizlerde birlikte çalıştık. Hepsi uygun kaleciler. Kadrolarında göstermiş oldukları performans da ortada. En kısa vakitte inşallah Avrupa’ya transfer olurlar ve ülkemizi en düzgün biçimde temsil ederler. Doğan da Fransa’da âlâ performans sergiliyor. Umarım kısa vakitte Avrupa’ya transfer olurlarsa yeterli performanslar sergileyecekler” diye konuştu.