Rudi Völler, DFB'de sözleşme uzatmasını gösterir

merabeyin

New member
“Julian da bana sordu”

Rudi Völler, DFB'de sözleşme uzatmasını gösterir

Uygulamayı aç

Şubat 2023'te Rudi Völler DFB'ye döndü. Bir kez sözleşmesini zaten genişletti. Spor direktörü Alman Futbol Derneği'nde bir yıl daha hayal edebilir.

Köln. Spor direktörü Rudi Völler, Alman Futbol Derneği (DFB) ile sözleşmesini uzatmak istediğini belirtti. Başlangıçta 2026'da durmayı planladığını söyledi. “Ama dürüstüm: Julian, takım ve tüm takım benim için değerli.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Ulusal koç Julian Nagelsmann ile yapılan sözleşme uzatmasından sonra, 64 yaşındaki BeHaberler Neuendorf ve Aki Watzke dahil olmak üzere Presidyum'da birçok kişiye nasıl görüneceğini sormuştu. 1990'da dünya şampiyonu “Julian da bana bir kez sormuştu.” Dedi.

Rettig de uzayabilir

DFB Genel Müdürü Andreas Rettig, sözleşmesinin bir uzantısını da dışlamıyor-ancak ancak DFB Başkanı BeHaberler Neuendorf ve Völler'den sonra. Röportajda, “Daha sonra ortaya çıkan en önemli personel kararı cumhurbaşkanının kararıdır.” Dedi. Neuendorf'un çalışma belgesi 2025'in sonuna kadar hala geçerlidir, 2026'nın sonuna kadar rettigs.

DFB-Elf, Milano'daki Uluslar Ligi'nin KO turundaki ilk ayağı için Perşembe günü (20:45/ARD) yarışacak. Dortmund'daki ikinci bacak Pazar günü (20:45/RTL) takip edecek. Kazanan, Haziran ayında ev sahibi olarak UEFA yarışmasının son dördüne geçiyor.

RND/NIS