“Rahatsız edici” kabuslarla ilgili doping kilitli Vuskovic raporları

merabeyin

New member
Savunucular 2026 yılına kadar doping için kapalı

Vuskovic “Rahatsız edici” kabuslar hakkında raporlar

DinlemekUygulamayı aç

Futbol profesyonel Mario Vuskovic, doping kilidinden bu yana günlük yaşamdaki stres hakkında bir röportajda rapor veriyor. 23 yaşındaki çocuk kabuslarla ilgisi aldı.

Futbol profesyonel Mario Vuskovic doping kilididen bu yana kabuslar bildirdi. “Bazı rüyalar rahatsız ediciydi,” dedi dergiye “11 Friend”. İkinci Division Club Hamburger SV'nin eski savunucusu, ona dokunmamanız gerektiğini söyledi, “çünkü şu anda düşündüm: Birisi eşyalarımı uykuma enjekte ediyor”.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Kasım 2026'ya kadar EPO Blood Doping Agent ile doping nedeniyle profesyonel futbol tarafından askıya alınan Hırvat, masumiyetini ileri sürüyor. Son zamanlarda, İsviçre Federal Yüksek Mahkemesi, Vuskovic sayfasının Uluslararası Spor Mahkemesi CAS'ın kararına karşı şikayetini reddetti. Daha önce cümleyi iki ila dört yıla çıkarmıştı.

Vuskovic: “Ben kendim değildim”

Merkezi savunucu dergiye bildirdiğine göre, doping vakası Kasım 2022'de biliniyordu. Test sonucundan sonraki ilk haftada beş kilo azalttı. “Hiçbir şey yiyemedim, hiçbir şey,” dedi: “Ben kendim değildim.”

Dava, normalden “kızgın” olmasına yol açtı. “Her şeyi değiştirdi,” dedi: “Kendime, aynı zamanda adalet ve adaletsizlik hakkındaki bakış açım.”

HSV, kilitten beri Vuskovic'e yardım ediyor. Takım arkadaşları ve Hanseates hayranları da dayanışma ifadeleriyle onu tekrar tekrar destekliyor. Savunmacı ve Dernek, 2025 yılına kadar devam eden mesleki sözleşmeyi karşılıklı anlaşmada çözdü. Kilitten sonra Hırvatça hamburgerlerle yeni bir sözleşme yapmalıdır.