Dünya Kupası niçiniyle liglere verilen ortada hazırlıklarına Belek’te devam eden Hull City’de lider vekili Tan Kesler, açıklamalarda bulundu.
Hazırlık periyodunun âlâ geçtiğini tabir eden Tan Kesler, “Hazırlıklarımız düzgün gidiyor. Günde çift idman yapıyoruz. Türkiye’de olmaktan gurur duyuyoruz, burada kendimizi fazlaca uygun hissediyoruz.
Çalışmalar uygun gidiyor. Bizler de burada olduğumuz için epey mutluyuz” diye konuştu.
Dünya Kupası niçiniyle liglere verilen ortada hazırlıklarına Belek’te devam eden Hull City’de lider vekili Tan Kesler, açıklamalarda bulundu.
Hazırlık devrinin güzel geçtiğini tabir eden Tan Kesler, “Hazırlıklarımız güzel gidiyor. Günde çift idman yapıyoruz. Türkiye’de olmaktan gurur duyuyoruz, burada kendimizi epey güzel hissediyoruz.
Çalışmalar yeterli gidiyor. Bizler de burada olduğumuz için epey mutluyuz” diye konuştu.
Ozan Tufan için Türkiye’den de yurt haricinden da görüşme talepleri geldiğini lakin deneyimli ismi bırakmak istemediklerini lisana getiren Tan Kesler, kelamlarını şöyleki noktaladı:
“Ozan nitekim özel bir oyuncu. Ben kendisiyle başka olarak ilgileniyorum.
Çünkü, ona gösterilen sevgiye, ilgili alanda kimi vakit yüzde 100’ünü kimi vakit yüzde 200’ünü vererek karşılık veren bir oyuncu.
Ozan Tufan için Türkiye’den de yurt haricinden da görüşme talepleri geldiğini lakin deneyimli ismi bırakmak istemediklerini lisana getiren Tan Kesler, kelamlarını şöyleki noktaladı:
“Ozan nitekim özel bir oyuncu. Ben kendisiyle farklı olarak ilgileniyorum.
Çünkü, ona gösterilen sevgiye, ilgili alanda kimi vakit yüzde 100’ünü kimi vakit yüzde 200’ünü vererek karşılık veren bir oyuncu.
Ozan da adaptasyon sürecinde ufak bir sakatlık yaşadı.
Bize faydalı oldu, düzgün başladı. Biraz meşakkatler yaşadık.
Şu anda onun geldiği noktada hayli fit.
Bize faydalı oldu, âlâ başladı. Biraz külfetler yaşadık.
Şu anda onun geldiği noktada fazlaca fit.
Milli oyuncu, hala ulusal kadronun havuzunda.
ötürüsıyla yalnızca Türkiye’den değil, yurt haricinden da Ozan için görüşme talepleri oluyor.
Bunların hepsini memnunlukla karşılıyor ancak Ozan bizim oyuncumuz.
Milli oyuncu, hala ulusal ekibin havuzunda.
ötürüsıyla yalnızca Türkiye’den değil, yurt haricinden da Ozan için görüşme talepleri oluyor.
Bunların hepsini memnunlukla karşılıyor lakin Ozan bizim oyuncumuz.
Uzun yıllar hizmet etmesini istiyoruz.
Bir yere gitmesini istemiyoruz. Lakin bir yandan da hayli memnun oluyoruz.
Seçimlerimizin hakikat olduğunu, en azından Türkiye ve dünya piyasasında bir karşılığının olması bizi hayli memnun ediyor”
Bir yere gitmesini istemiyoruz. Fakat bir yandan da epey keyifli oluyoruz.
Seçimlerimizin yanlışsız olduğunu, en azından Türkiye ve dünya piyasasında bir karşılığının olması bizi hayli keyifli ediyor”
Hazırlık periyodunun âlâ geçtiğini tabir eden Tan Kesler, “Hazırlıklarımız düzgün gidiyor. Günde çift idman yapıyoruz. Türkiye’de olmaktan gurur duyuyoruz, burada kendimizi fazlaca uygun hissediyoruz.
Çalışmalar uygun gidiyor. Bizler de burada olduğumuz için epey mutluyuz” diye konuştu.
Hazırlık devrinin güzel geçtiğini tabir eden Tan Kesler, “Hazırlıklarımız güzel gidiyor. Günde çift idman yapıyoruz. Türkiye’de olmaktan gurur duyuyoruz, burada kendimizi epey güzel hissediyoruz.
Çalışmalar yeterli gidiyor. Bizler de burada olduğumuz için epey mutluyuz” diye konuştu.
“Ozan nitekim özel bir oyuncu. Ben kendisiyle başka olarak ilgileniyorum.
“Ozan nitekim özel bir oyuncu. Ben kendisiyle farklı olarak ilgileniyorum.
Bize faydalı oldu, düzgün başladı. Biraz meşakkatler yaşadık.
Şu anda onun geldiği noktada hayli fit.
Bize faydalı oldu, âlâ başladı. Biraz külfetler yaşadık.
Şu anda onun geldiği noktada fazlaca fit.
Milli oyuncu, hala ulusal kadronun havuzunda.
Bunların hepsini memnunlukla karşılıyor ancak Ozan bizim oyuncumuz.
Milli oyuncu, hala ulusal ekibin havuzunda.
Bunların hepsini memnunlukla karşılıyor lakin Ozan bizim oyuncumuz.
Bir yere gitmesini istemiyoruz. Lakin bir yandan da hayli memnun oluyoruz.
Seçimlerimizin hakikat olduğunu, en azından Türkiye ve dünya piyasasında bir karşılığının olması bizi hayli memnun ediyor”
Bir yere gitmesini istemiyoruz. Fakat bir yandan da epey keyifli oluyoruz.
Seçimlerimizin yanlışsız olduğunu, en azından Türkiye ve dünya piyasasında bir karşılığının olması bizi hayli keyifli ediyor”