Ozan Kabak’tan transfer itirafı! “Schalke 04 performansı…”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hoffenheim’da forma giyen ulusal oyuncu Ozan Kabak, eski ekibi Schalke ile oynayacakları maç öncesi Alman basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak yaptığı açıklamada, “Stuttgart’ta geçirdiğim yeterli sezdaha sonrasında Schalke’ye geçtiğimde elbette daha başarılı olmayı umuyordum. Lakin futbolda inişli çıkışlı periyotlar oluyor. Benim de o denli oldu o periyot.” dedi.

Schalke’nin ortasında bulunduğu durum ile ilgili konuşan Kabak, “bir daha eski Schalke’ye dönmeleri tahminen güç olacak lakin ben inanıyorum ki o ekip kendine gelecek ligde kalmayı başaracaktır.” sözlerini kullandı.

Schalke’deki eski grup arkadaşlarının birçoklarının ekipten ayrıldığını söyleyen ulusal oyuncu, “Eski grup arkadaşlarımın birden fazla kulüpten ayrıldı. Fakat bir daha de tanıdığım birfazlaca insan var orada.” formunda konuştu.

Hoffenheim’de keyifli olduğunu söyleyen Ozan, “Burada epey memnunum zira buraya adapte olmamda bana yardımcı oldular. Her maç alanda olmak ve daha uyguna gitmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Son olarak hava toplarında uygun olduğunu belirten ulusal oyuncu, “En başından beri hava toplarında epey uygundum. Özel idmanlarla kendimi geliştirmeye devam ediyorum. bu aslında yetenek ve idmanın bir karışımı” diyerek kelamlarını noktaladı.