Olimpia Milano Anadolu Efes maçı CANLI İZLE (Olimpia Milano-Anadolu Efes canlı skor) | THY EuroLeague

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Anadolu Efes Basketbol Ekibi, THY EuroLeague play-off çeyrek final serisi birinci maçında İtalya takımı Olimpia Milan’a konuk oldu.

CANLI SKOR

1. çeyrek oynanıyor:
Olimpia Milano 0-0 Anadolu Efes

OLIMPIA MILANO – ANADOLU EFES MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Milano kentindeki Mediolanum Forum’da oynanacak Olimpia Milano – Anadolu Efes müsabakası, 19 Nisan Salı günü TSİ 20.00’de başladı. Karşılaşma, beIN Sports 3 ve beIN Sports Haber’den naklen yayınlanıyor.

“GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

THY EuroLeague play-off tipi birinci maçında AX Armani Exchange Milan ile karşılaşan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ataman, “Play-off’a galibiyet ile başlamak istiyoruz. AX Armani Exchange Milan kadrosu Ettore Messina ile epeyce disiplinli ve akıllı basketbol oynayan bir ekip. Birinci maçta az top kaybı yaparak, atakta kendi tempomuzu yakalayıp, ribauntları da denetim ederek galibiyete ulaşmaya çalışacağız.” dedi.

Anadolu Efes’ten Bryant Dunston ise, “Şimdi play-off vakti. Yetenekli oyuncuları olan ve düzgün yönetilen bir ekibe karşı oynayacağız. Topu güzel paylaşmalı ve oyunun savunma tarafında azamî efor sarf etmeliyiz. Şayet bunları istediğimiz biçimde uygularsak ve oyunun temposunu denetim edersek, birinci maçtan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.

AVRUPA’DA 762. MAÇ

Anadolu Efes, AX Armani Exchange Milan karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 762. maçına çıkacak.

Lacivert-beyazlı grup, Avrupa tertiplerinde çıktığı 761 karşılaşmada 433 galibiyet ve 328 hezimet yaşadı.

Ergin Ataman’ın başantrenörlüğünü yaptığı Anadolu Efes, THY EuroLeague’de ise 514. maçını oynayacak. Lacivert-beyazlılar, tertipte çıktığı 513 müsabakada 276 galibiyet elde etti, 237 defa rakiplerine mağlup oldu.

İKİ GRUP ORTASINDA 35. RANDEVU

Anadolu Efes ile AX Armani Exchange Milan, Avrupa kupalarında 35. defa karşı karşıya gelecek.

Avrupa tertiplerinde iki kadro içinde yapılan 34 maçın 21’ini lacivert-beyazlı grup, 13’ünü ise AX Armani Exchange Milan kazandı.