Mohamed Elneny’den Beşiktaş ve Galatasaray’ı üzecek haber! Resmen deklare etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bora Salgın

Gelecek dönem için Üstün Lig’in devleri transfer çalışmalarına başladı.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın Arsenal ile kontratı bitecek olan Mohamed Elneny’i transfer etmek istediği söz edilmişti.

Mısırlı oyuncunun transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Gelecek dönem için Muhteşem Lig’in devleri transfer çalışmalarına başladı.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın Arsenal ile kontratı bitecek olan Mohamed Elneny’i transfer etmek istediği söz edilmişti.

Mısırlı oyuncunun transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu geleceğiyle ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Sky Sports’a konuşan Elneny, Arsenal benim ailem dedi.

İşte Elneny’den transfer kelamları:

Tecrübeli orta saha oyuncusu geleceğiyle ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Sky Sports’a konuşan Elneny, Arsenal benim ailem dedi.

İşte Elneny’den transfer kelamları:

“Daha evvel de söylemiş oldum. Arsenal benim ailem. Ancak mukavele sonucu benim elimde değil.”

“Buraya geldiğim birinci günden beri aile üzere hissettim. Burası epeyce hoş bir kulüp.”

“Her vakit işimi yapıyorum. Arteta’nın kararlarına hürmet duyuyorum.”

“Daha evvel de söylemiş oldum. Arsenal benim ailem. Lakin mukavele sonucu benim elimde değil.”

“Buraya geldiğim birinci günden beri aile üzere hissettim. Burası hayli hoş bir kulüp.”

“Her vakit işimi yapıyorum. Arteta’nın kararlarına hürmet duyuyorum.”

“Arteta ekibi için her vakit gerçek olanı yapar, buna inanıyorum.”

Elneny, form durumuyla alakalı ise şunları söylemiş oldu:

“Thomas Partey ve Granit Xhaka nitekim düzgün oynuyorlardı ve uygun gidiyorlardı, yalnızca hazır olmam gerektiğini biliyordum.”

“Arteta ekibi için her vakit gerçek olanı yapar, buna inanıyorum.”

Elneny, form durumuyla alakalı ise şunları söylemiş oldu:

“Thomas Partey ve Granit Xhaka nitekim uygun oynuyorlardı ve güzel gidiyorlardı, yalnızca hazır olmam gerektiğini biliyordum.”

“Takım olarak çalışıyoruz ve futbolda her şey bir saniyede değişebilir.”

“Birdenbire oynamaya başladığında ve taraftarlar seni gördüğünde, düzgün oynadığını hissettiğinde, kazandığında, bu değişimi hissediyorsun.”

“Hakkımda âlâ şeyler duyduğumda nitekim gurur duyuyorum ve bu kulüp için ne kadar epeyce çalıştığımı görüyorlar.”

“Takım olarak çalışıyoruz ve futbolda her şey bir saniyede değişebilir.”

“Birdenbire oynamaya başladığında ve taraftarlar seni gördüğünde, düzgün oynadığını hissettiğinde, kazandığında, bu değişimi hissediyorsun.”

“Hakkımda uygun şeyler duyduğumda sahiden gurur duyuyorum ve bu kulüp için ne kadar epey çalıştığımı görüyorlar.”

Bu dönem 15 maçta süren alan Mısırlı orta saha 2 asist yaptı ve 872 dakika alanda kaldı.

Arsenal’da kalmak istediğini söyleyen deneyimli oyuncunun son durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bu dönem 15 maçta süren alan Mısırlı orta saha 2 asist yaptı ve 872 dakika alanda kaldı.

Arsenal’da kalmak istediğini söyleyen deneyimli oyuncunun son durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.