Max Verstappen takım arkadaşları neden satırlarda başarısız olur?

merabeyin

New member
Max Verstappen'in yeni Red Bull takım arkadaşı Yuki Tsunoda da en genç hayranları için zaman aldı. Yeni Zelanda'dan Liam Lawson'ın halefi, iki Formula 1 yarışından sonra sadece iki Formula 1 yarışıydı, Suzuka Paddock'ta bir çift ve yenidoğanı ile poz verdi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Pazar günü (7:00/gökyüzü) Japonya Grand Prix'teki Yuki-Hype, Tsunoda'nın ulaşımdan sonra yeni bir şekilde evi Grand Prix'ye itiraz etmesi durumunda daha nihai olamazdı. “Çılgın olamazdı,” diye itiraf etti 24 yaşındaki yılın üçüncü aşamasından önce.

Şu andan itibaren Max Verstappen'in Red Bull'daki yeni takım arkadaşı: Yuki Tsunoda.

Şu andan itibaren Max Verstappen'in Red Bull'daki yeni takım arkadaşı: Yuki Tsunoda.

Kaynak: ImaGo/PsNewz

Lawson sonundan telefonda öğreniyor

Formula 1 acımasız bir yer değiştirme yarışmasıdır. Red Bull, dört zamanlı dünya şampiyonunun yanındaki yere gelince biraz daha acımasız hale getirmeyi seviyor. Lawson sadece sezonun başında kardeş takım yarış boğalarından kalktı. Ancak, başarıları o kadar hayal kırıklığı yarattı ki telefona atıldı. “Bu kadar erken beklemiyordum,” dedi başarılı gerçeklerle karşı karşıya kaldıktan sonra.

Padok girişinde, eski yarış takımı ona hoş bir selamlama aldı. “Seni özledik,” küçük bir resepsiyon komitesi düzenleyen bir çukur paneline yazıldı. TV istasyonunda Red Bull takımı patronu Christian Horner Sky Sports F1, “Tabii ki bu korkunç çünkü hayallerinizi ve umutlarınızı birine götürüyorsunuz.” Dedi. “Ama bazen dostça olmak için acımasız olmalısın. Bence bu durumda bu Liam'ın sonu değil.”

Tsunoda, mizaç ve psikolog

Tsunoda ayrıca motor sporları işinin sertliğini biliyor. Sonunda bu yıl sonra bir motor üreticisi olarak Red Bull'dan çıkacak ve 2026'dan Aston Martin'i sağlayacak olan Honda'nın öğrencisi, geçen sezonun sonunda Verstappen'in yanındaki kokpiti bekliyordu. Ancak Red Bull farklı karar verdi.

“Liam'ı bana tercih ettiklerinde benim için yeterince acımasızdı,” dedi. “Şu anda Max'e itiraf etmem gerektiğini söylemiyorum, ama sunacak diğer sürücülerden farklı bir şey olduğundan eminim.”

Gasly hiçbir şey hatırlamak istemiyor

Pierre Gasly, tam anlamıyla Verstappen'den uzak duran diğer sürücülerden biriydi. Bugünün Alpine Pilot, 2019 yılında Hollanda'dan olağanüstü sürücünün yanı sıra kendini kanıtlama şansını aldı. Bununla birlikte, aynı yılın yaz tatili sırasında, o sırada hala Toro Rosso olarak adlandırılan geliştirme ekibine geri dönmek zorunda kaldı.

Max Verstappen'e karşı bir takım arkadaşı olarak şansı yoktu: Pierre Gasly (sol).

Max Verstappen'e karşı bir takım arkadaşı olarak şansı yoktu: Pierre Gasly (sol).

Kaynak: ImaGo/Bruno Press

“Bunu hatırlamıyorum,” dedi Red Bull hayal kırıklığı bölümü söz konusu olduğunda gazete boşlukları. Verstappen'e karşı takım -iç düello ile karşı karşıya kalırsanız yerinden edilecek bir taktik de var.

Anlamlı gibi gözyaşı

63 kez Grand Prix kazananındaki sorun, çok hızlı olması. Red Bull, kararlı bir ön aksı ve oldukça huzursuz bir arkayı tercih eden Verstappen'e göre uyarlanmıştır. Bu sürüş tarzına katılmalısınız.

“Benim için otomobilin sürüşü kolay mı yoksa zor mu olduğunu söylemek zor, çünkü başka bir araba bilmiyorum,” dedi Verstappen, eski Formula 1 pilotu Giedo van der Guard'a Red Bull'daki sürücüyü Lawson'ın yıldırımını kabul etmediği için değiştirmesi için benzer bir katkı gösterdi.

Verstappen ile ilgili video çalışmaları

Verstappen'i vurguladı. Bunu yapmak için, kısaca yeni RB21 ile simülatörde kendini tanımaya çalıştı. Ayrıca Video çalışmalarında Verstappen'in sürüş tarzına yakından baktı. Tsunoda hakkındaki ifadesi bile dikkate alınmıyor. Formula 1 Superstar, pozisyon pullarında yarış pistinde ona yardım edebilecek ve yapı sınıflandırmasında değerli puanlar verebilecek bir takım arkadaşı aldığı ikinci Red Bull kokpitiyle ilgileniyor.

Tsunoda büyük olasılıkla Red Bull memurlarını kendi ahırlarından göreceklerdir. Olgunlaştı ve defalarca güvence altına alındı. Ve bu Suzuka'da ne olabilir: Promosyon, Ev Yarışı, Honda'nın Red Bull'da Veda Performansı – ve belki de Clean için Kamui Kobayashi 2012'den beri Japonca'nın ilk podyumu?

Tsunoda, “Bu, çeşitli zorlukların ve stresli durumların bir araya geldiği nadir ve eşsiz bir andır.” Dedi. “Bir daha böyle bir şey deneyimleyip deneyimleymeyeceğimi bilmiyorum, bu yüzden sadece zevk almak istiyorum.”

RND/DPA