Manchester United’a transfer olan Casemiro’dan Real Madrid’e gözyaşlı veda!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İngiltere’nin Manchester United kulübüne transfer olan Casemiro için Real Madrid veda merasimi düzenledi. Ailesi ve çocuklarıyla birlikte merasime gelen Casemiro, konuşması sırasında hislerine ve gözyaşlarına hakim olamadı.

“Yüreğimle konuşmaya çalışacağım” diyen Casemiro, “Tanrıya şükürler olsun epeyce kupa kazandım ancak benim için en değerlisi her sabah buraya idmana gelmem oldu. Aileme, lidere, ekip arkadaşlarıma hayli teşekkürler. Fakat Modriç ve Kross için bir parantez açmam gerekiyor. Onlarla birlikte futbol oynamaktan büyük bir zevk aldım. Bir gün bu kulübe geri döneceğim.” dedi.

Casemiro, geçtiğimiz dönem Şampiyonlar Ligi’ni kazandıktan daha sonra Real Madrid’deki periyodunun bittiğine karar verdiğini ve menajeri aracılığıyla temaslara başladığını aktardı.

Real Madrid Kulüp Lideri Florentino Perez de “Hepimiz seninle guru duyuyoruz zira her maçını güya son maçınmış üzere oynadın. Kulübe bağlılığın ve bedellerine sahip çıkmanın bir örneği oldun. Lider olarak benim ve tüm taraftarların gururusun.” formunda konuştu.

Eflatun beyazlı formayla 336 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, İspanyol kulübünde 18 kupa kazandı.

Real Madrid kasasına, Cristiano Ronaldo (117 milyon avro) ve Angel Di Maria’dan (75 milyon avro) daha sonra transferinden dolayı en çok gelir bırakan 30 yaşındaki Casemiro (70 milyon avro), Manchester United ile 4 yıllık mukavele imzalayarak dönem başına yaklaşık 12 milyon avro alacak.