Leroy Sané, Yunanistan maçı öncesinde kondisyon güncellemesini veriyor

merabeyin

New member
Bayern'in yıldızı iyimser

“Oynasam…”: Sané, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce fitness hakkında konuşuyor

Leroy Sané milli takımla antrenmanda.

Kaynak: IMAGO/Öğrenciler

Yunanistan'a karşı yapılacak Avrupa Şampiyonası kostümlü provasından üç gün önce milli oyuncu Leroy Sané, kondisyon seviyesiyle ilgili iyimserliğini dile getirdi. Cuma günkü maç için “çok iyi” olduğunu söyledi. Ancak Bayern yıldızının sorunları tamamen ortadan kalkmış değil.

Roma Gerth

Leroy Sané evinde Avrupa Şampiyonası'nda tam bir rol oynayabilecek mi, oynayamayacak mı? Haftalardır kendine bu soruyu soran sadece milli antrenör Julian Nagelsmann değil. Sané, Nisan ayının başından bu yana uzun süreli kasık kemiği sakatlığıyla mücadele ediyor, bu da onun FC Bayern'deki maçları defalarca kaçırdığı ve önemli maçlarda acı içinde sahada olduğu anlamına geliyor. Ancak milli oyuncu turnuvadan umutlu. Salı günü Herzogenaurach'taki DFB genel merkezinde Sané, “Şu ana kadar oldukça iyi durumdayım” dedi.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Kendi değerlendirmesine göre kanat oyuncusu, Alman takımının Cuma günü evinde Yunanistan'a karşı oynayacağı Avrupa Şampiyonası kostümlü provasında oynamaya hazır (20.45/20.45).Sağdan sola). “Duygusal açıdan bakıldığında işler benim için çok iyi görünüyor. Şu an itibariyle Cuma günü oynuyorum” diyen Sané, şunları ekledi: “O zaman ne kadar oynayacağımı tartışacağız ama işe yaramalı.” dışarı.” Tam olarak bir hafta sonra turnuva Münih'te İskoçya'ya karşı açılıyor.

Sané cezalı olduğu için son üç maçı kaçırdı

Sané, geçtiğimiz günlerde milli takımda Kasım ayından itibaren üç maç ceza almak zorunda kalmıştı ve bu nedenle Pazartesi akşamı Nürnberg'de Ukrayna'ya karşı oynanan maçı (0:0) kaçırmıştı. Nagelsmann, turnuva yaklaşırken Sané'de bir gelişme fark etmişti ancak şunu açıkça ifade etti: “Bu hafta antrenman yapması gerekiyor. Ayrıca Yunanlılara karşı da oynaması gerekiyor. Şu anda üç maç cezalı, ritmi yok.” hepsi milli takım seviyesinde.”

Sané, milli antrenörün kendisini sakatlığı nedeniyle kısa sürede Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarmasını beklemiyor. 2018 Dünya Kupası kadrosuna sürpriz bir şekilde dahil edilmediğini hatırlatarak, “Sakatlanmasanız bile bunun her zaman olabileceğini düşünüyorum” dedi. Bu sağlık açısından gerekli olacak bir senaryo değil. Ancak Nagelsmann'ın 27 kişilik geçici kadrosundan hala bir oyuncuyu çıkarması gerekiyor.

Milli antrenör, Sané'nin tüm maçlarda 90 dakikanın tamamını oynayamasa bile Avrupa Şampiyonası'ndaki özel anların oyuncusu olabileceğini defalarca vurguladı. Yetenekli teknisyen için enerjisini paylaştırması gerekebileceği de açık: “Eğer ben oynarsam ve oyunun bizim için bittiğini ve büyük bir kontrole sahip olduğunuzu fark ederseniz, o zaman onu gereksiz yere kışkırtmanıza gerek kalmaz ve De ki: 90 dakika boyunca sahada kalacaksınız ve her şeyinizi vereceksiniz ama koç da bunu biliyor.”