Kevin Trapp, Frankfurt’un Selanik’teki yenilgisinden sonra kırmızı gördü: “Skandal”

merabeyin

New member
Eintracht Frankfurt açısından son aşama yeterince sinir bozucu değilmiş gibi, Bundesliga kulübü de Konferans Ligi’nde PAOK Saloniki’de alınan 1-2’lik son mağlubiyetin ardından kaptanını kaybetti: Kevin Trapp, uzun bir paket dizilişinin ardından son düdüğün peşindeydi. Yeraltı mezarlarının önünde kırmızı kart gördü ve hakem Simone Sozza’nın kararından rahatsız oldu. “Bu benim için gerçekten bir skandal“Milli oyuncu şikayetçi oldu Sağdan sola. Peki gerçekte ne oldu?

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

SGE, Yunanistan’da yalnızca uzatma dakikalarında yenilgiye uğradı. Soyunma odalarına gittiğimizde son düdükten sonra olanları anlamak başlangıçta zordu; özellikle de kargaşa hızla yeniden soğuduğundan. Trapp ancak bir gecikmeden sonra katıldı çünkü kaleci olarak en uzun rotaya sahipti. “Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Son düdükten sonra sadece bir grup insanın oyuncuların tüneline doğru koştuğunu gördüm” dedi Trapp. “Sonra muhtemelen PAOK tarafından şiddetli provokasyonlar oldu, ancak ben bunu fark etmedim.”

Kaleci ve kaptan müdahale etmek istedi ve uygun jestler yaptı. “Beşlik çaktığımda koçu gördüm (Selanik’ten, editör) 33 yaşındaki oyuncu, “Düğünden çıkıyor ve jestler yapmaya devam ediyor” dedi. “Sonra ona sakin olmasını söyledim, oyun bitmişti. Sonra bana doğru bir şeyler söylüyor. Sonra görünüşe göre başka bir dedikodu daha çıktı ve hakem bana kırmızı kart verdi.”

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Kaleci kendisine “İngilizce ve Yunanca hakaret edildiğini” bildirdi. Trapp’ın öncelikle kavga ettiği PAOK’tan Soualiho Meité de kırmızı gördü. Trapp, oyuncuların ve PAOK koçluk ekibindeki kişilerin, hakemin ihraç kararını iptal etmesi için uğraştıklarını, ancak bu şansı bulamadıklarını açıkladı. Trapp: “Hakem kararında ısrar ediyor, bunu pek anlayamıyorum.”

Talihsiz Frankfurt görünümünün resmine uyuyordu. “Tam olarak ne olduğunu görmedim. Ama muhtemelen gereksizdi,” dedi Frankfurt savunma şefi Robin Koch, Trapp’ın ihraç edilmesiyle ilgili. Kaleci, SGE’nin 26 Ekim’de Finlandiya şampiyonu HJK Helsinki’ye karşı oynayacağı bir sonraki konferans maçını izlemek zorunda kalacak.