“İyi bir günde mükemmel.”

merabeyin

New member
Bayern profesyoneli hakkında deneyimli antrenör

Hitzfeld, Musiala'yı övüyor: “İyi günlerde mükemmel”

FC Bayern'in en önemli oyuncularından biri: Jamal Musiala

© Kaynak: IMAGO/Jöran Steinsiek

Makaleyi dinle • 2 dakika

Birkaç gün içinde Ottmar Hitzfeld 75. yaş gününü kutlayacak. Eski başarılı teknik adam, şu anda en çok hangi oyuncuları ve takımları izlemekten keyif aldığını açıkladı. Özellikle Jamal Musiala'yı çok seviyor.

Ottmar Hitzfeld, milli oyuncu Jamal Musiala'yı oldukça övdü. FC Bayern'in eski başarılı teknik direktörü, bir röportajda şunları söyledi: Vurucu: “Musiala'yı gerçekten seviyorum, iyi günlerde mükemmel. Gerçekten harika bir oyuncu olabilir.”

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

20 yaşındaki çocuk 20 yaşında yüksek sesle konuşuyor transfermarkt.de 110 milyon euro piyasa değeriyle şimdiden en değerli Alman futbolcu. Artık yetenek statüsünden büyük ölçüde vazgeçmiş durumda ve yıldız olma yolunda ilerliyor. Ancak Hitzfeld, bunun aynı zamanda yeni zorlukları da beraberinde getirdiğini söylüyor: “Kaygısız tavrıyla kendini aşabilir ama artık üzerinde daha fazla baskı var ve bu onun için biraz daha zor olacak..”

Ancak Hitzfeld'le birlikte kaçırılan sadece Musiala değildi. 74 yaşındaki oyuncu ayrıca Bundesliga'daki diğer genç profesyonellere de övgüde bulundu: “Dortmund'da Karim Adeyemi'yi gerçekten seviyorum çünkü o kararlılıkla ve çok fazla risk alarak ilerliyor, dolayısıyla elbette top kayıpları da oluyor. Leverkusen'de Jeremie Frimpong ve tabii ki tekniği, top sürme hızı ve güçlü kişiliğiyle kesinlikle harika bir oyuncu olacak olan Florian Wirtz'den etkilendim.”

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

12 Ocak'ta 75. yaş gününü kutlayan Hitzfeld, artık futbolu yalnızca seyirci olarak takip ettiğini söylüyor ve açık favorileri var: Paris'i Kylian Mbappé veya Liverpool FC gibi son derece hücumcu oyunlar oynayan olağanüstü bireysel oyuncularla izlemeyi seviyorum. Bundesliga'da favori olarak FC Bayern her zaman hücumda olmak zorunda, ancak rakip Münih'e karşı her zaman gerideyse bu o kadar da heyecan verici değil” dedi FC Bayern'i beşe ve BVB'yi iki şampiyonluğa taşıyan teknik direktör.