İsveçli eski Uluslararası Kristoffer Olsson sözleşmeyi çözdü

merabeyin

New member
Gemilerin nadir iltihabı

Beyin Hastalığından Sonra: İsveç Eski Uluslararası Bir Sözleşme Oyunlar

DinlemekUygulamayı aç

Kristoffer Olsson şiddetli beyin hastalığından muzdaripti. Rehabilitasyondan sonra, futbol sahasına geri dönmeye devam ediyor. Bunun için önemli bir karar veriyor.

Şiddetli beyin hastalığından sonra, futbol profesyonelleri Kristoffer Olsson ve Danimarka kulübü FC Midtjylland, sözleşmeyi çözmeyi karşılıklı olarak kabul etmeyi kabul etti. 29 yaşındaki İsveçli uluslararası İsveç anavatanı Norrköping'de ailesine yaklaşmak istiyor. Olsson'da, bir yıl önce beyindeki birkaç küçük kan pıhtısı üzerinde beyin damarlarının son derece nadir bir iltihaplanması teşhis edildi. Pazar akşamı 0-2'de Brøndby'ye karşı 0-2'de yarı zamanlı mola sırasında Olsson, Midtjylland hayranları tarafından tekrar kutlandı. Görünür bir şekilde dokundu, kendini bir kapüşon ve kış kısa ceketi ile sundu, eğriyi alkışladı ve hatta destekçilerden bir hediye sepeti aldı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

IFK Norrköping Gençlik Kulübü'nde olası bir geri dönüş üzerinde çalışmak isteyen 47 kez uluslararası, “Her şeyden önce, bir futbolcu olmayı hayal etmeye devam ediyorum. Tam olarak antrenman yapabilmek ve ekibime katkıda bulunabildiğimi hissedebiliyorum.” Dedi. “Her hafta ilerleme hissediyorum ve her zamankinden daha aç ve motive oldum.” Artık ailesine ve arkadaşlarına yakın antrenman yapabilmesi onun için çok şey ifade ediyor.

Geçen yıl daha uzun yapay havalandırma

Olsson geçen yıl Şubat ayının sonunda aniden farkındalığı kaybetti, bunun üzerine Aarhus Üniversite Hastanesi'ne getirildi. Orada başlangıçta yapay olarak havalandırılmıştı, tıp uzmanları akut beyin hastalığı için bir teşhis arıyorlardı.

Daha sonra, motor ve sözlü yeteneklerini yavaş yavaş geri kazandığı nörolojik hastalıklar için bir rehabilitasyon merkezine taşındı. 2022 yazında Olsson, kariyerinde ikinci kez FC Midtjylland'a geçti.

RND/DPA