Amerika Birleşik Devletleri’nde süresiz yaşama ve çalışma hakkı sağlayan Green kart müracaatlarının kıymetlendirme süreçlerinin tamamlanması ile birlikte Green Card sonuçları bugün sistem üzerinden erişime açılacak. 6 Ekim-9 Kasım 2021 tarihleri içinde alınan müracaatların akabinde ABD Yeşil Kart müracaat kararı DV Lottery sorgulama ekranı üzerinden belirli olacak ve ABD Hükümeti tarafınca açıklanacak. İşte Green Card sorgulama ekranı...
GREEN CARD SORGULAMA EKRANI 2022
GREEN CARD SONUÇLARI NE VAKİT AÇIKLANACAK?
Green Card müracaat sonuçları 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü, Türkiye saati ile saat 19.00’da erişime açılacak ve müracaat yapan bireyler sonuçlarını görüntüleyebilecek.
GREEN CARD MÜRACAAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Green Card sonuçları dvprogram.state.gov sitesinden DV Lottery sisteminden sorgulanacak. İşte adım adım Green Card sorgulama…
1. dvprogram.state.gov adresinİ açın.
3. Açılan sayfaya Confirmation numarası, Soyadı, Doğum Yılı ve doğrulama kodu yazmanızı isteyen formu doldurun.
4. En üstteki kutuya 16 Haneli Confirmation numarasını yazın.
5. Bir daha sonraki kutuya yalnızca soyadınızı büyük harflerle ve Türkçe karakter kullanmadan yazın
6. Üçüncü sıradaki kutuya yalnızca doğum yılınızı yazın. (Örnek: 1998)
7. Son kutuya kutunun yanındaki 5 haneli doğrulama kodunuzu yazın.
GREEN CARD SONUÇLARI NE VAKİT AÇIKLANACAK?
Green Card müracaat sonuçları 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü, Türkiye saati ile saat 19.00’da erişime açılacak ve müracaat yapan bireyler sonuçlarını görüntüleyebilecek.
GREEN CARD MÜRACAAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Green Card sonuçları dvprogram.state.gov sitesinden DV Lottery sisteminden sorgulanacak. İşte adım adım Green Card sorgulama…
1. dvprogram.state.gov adresinİ açın.
3. Açılan sayfaya Confirmation numarası, Soyadı, Doğum Yılı ve doğrulama kodu yazmanızı isteyen formu doldurun.
4. En üstteki kutuya 16 Haneli Confirmation numarasını yazın.
5. Bir daha sonraki kutuya yalnızca soyadınızı büyük harflerle ve Türkçe karakter kullanmadan yazın
6. Üçüncü sıradaki kutuya yalnızca doğum yılınızı yazın. (Örnek: 1998)
7. Son kutuya kutunun yanındaki 5 haneli doğrulama kodunuzu yazın.