Fenerbahçeli eski oyuncu Max Kruse’den olay paylaşım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Wolfsburg’dan yaklaşık 1 milyon euro meblağında tazminat aldığı belirtilen Kruse geleceği hakkında, “Sırada hangi maceranın geleceğine karar vermek için biraz kendime vakit ayıracağım. Fakat hoş bir haber olacak, buna kelam verebilirim” tabirini kullandı.

FENERBAHÇE İLE DAVALIK OLDU

Bilindiği üzere Kruse, Fenerbahçe’de de beklentilerin altında kalmış ve kulüp ile davalık olmuştu. Sarı-Lacivertliler’in Kruse ile yaptığı muahedeyi KAP’a bildirmemesi de tartışma yaratmıştı. Kruse, 2019-20 döneminde nazaranv aldığı Fenerbahçe’de 23 maçta 7 gol 7 asistlik katkı yaparken futbolcu ile sonrasındasında FIFA’lık olunarak yollar ayrıldı.

KRUSE, F.BAHÇE’DEN NE KADAR TAZMİNAT ALDI?

Fenerbahçe, yapılan görüşmeler daha sonrası karşılıklı muahede yoluna gittiği futbolcuya, menajerine ve avukatlara toplam 4.5 milyon euro ödeme yapmak durumunda kalmıştı. Kruse, Aaron Torschke ile yaptığı bir yayında, “Fenerbahçe’den yılda 3 milyon euro net maaş alıyordum” demişti. Kelam konusu 4.5 milyon euro bedelin 3.75 milyon euro meblağı Kruse’ye, 750 bin euro da menajer ve avukatlara ödenmişti. Futbolcuya ödenen sayı, Fenerbahçe’nin KAP’a yapması gereken bedel olan 3.8 milyon euronun altında kaldığı için de bildirim yapılmadı.

KRUSE, ABD’DE GÜNEŞİN TADINI ÇIKARIYOR

Wolfsburg ile de karşılıklı mutabakatla yollarının ayrıldığı duyurulan 34 yaşındaki futbolcu, Florida’da güneşin tadını çıkarırken oğlu Lauro Maxim ile birlikte vakit geçirdi. Kruse’nin eski eşi bilindiği üzere ABD’de yaşıyor.

NEHRE DÜŞEN TOPU ALAMADI

Bu ortada Max Kruse, oğluyla birlikte bahçede futbol oynadığını toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kruse’nin çekim yaptığı esnada ise futbol topunun ırmağa düşmüş olması gözlerden kaçmadı.


“NEHRE ATLA KRUSE”

Kruse, “Topu nasıl geri kazanacağım konusunda hiç bir fikrim yok” tabirini kullanırken, Alman futbolcunun takipçileri ise tecrübeli oyuncuya ırmağa atlaması tavsiyesinde bulundu.

“TİMSAHLARIN OLDUĞU IRMAĞA ATLAMAM”

Max Kruse ise “Hayır, timsahların olabileceği bir ırmağa atlamayacağım” halinde bir karşılık verdi.

ALMANYA’DA HALA GÜNDEMDE

Wolfsburg Teknik Yöneticisi Niko Kovac ile sorunlar yaşayan ve Bundesliga takımından ayrılan Kruse ile ilgili birtakım taraftarlar, “Kruse, takipçilerini artırmanın yollarını ve yeni işini bulmuş” yorumlarını yaptı.

BUNDESLIGA, ŞOVMENİNİ KAYBETTİ

Öte yandan geride bıraktığımız ay nargile ile poz veren Kruse için Alman müelliflerden Kevin Schwank, “Bundesliga en büyük şovmenini kaybetti” tabirlerini kullanmıştı.
 
Üst