Felix Götze, Dresden taraftarlarının üzerine tükürdü ve hakaret etti; kardeşi Mario şok oldu

merabeyin

New member
Hakaret edildi, tükürüldü, yağmalandı

Götze'nin kardeşi Dresden'deki skandalın ardından şok oldu: “İlk kez ağlıyorum”

Felix Götze, Dynamo Dresden'e karşı oynanan maçta sedyeyle sahadan çıkarılmak zorunda kaldı.

Kaynak: IMAGO/Hentschel

Makaleyi dinle • 1 dakika

Dynamo Dresden ile Rot-Weiss Essen arasındaki üçüncü lig maçında Felix Götze, çarpışmanın ardından sedyeyle sahadan çıkarıldı. Essenli futbolcu, Dresden taraftarları tarafından hakarete uğradı, üzerine tükürüldü ve fırlatıldı. Mario Götze'nin kardeşi şaşkına döndü.

Eski Dünya Kupasını kazanan golcü Mario'nun kardeşi Felix Götze, kulübü Rot-Weiss Essen'in Dynamo Dresden'le oynadığı üçüncü lig maçındaki olaylara inanamayarak tepki gösterdi (2:2). “Dün futbol kariyerimde ilk kez ağladım. Acıdan değil, hakarete uğramak, tükürmek ve kanayan bir yüzle ve şok içinde atılmak aşağılayıcı olduğu için. Götze, Instagram'da şöyle yazdı: Sınırlar var ve ne yazık ki dün aşıldılar.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Sağlık görevlileri Götze'yi mermilerden korumak zorunda kaldı

26 yaşındaki futbolcu, cumartesi günü kanayan yara nedeniyle sedyeyle sahadan çıkarıldı. Daha sonra Dinamo hayran bloğundan “güle güle” bağırışlarıyla ona veda edildi. Sağlık görevlileri de onu şemsiyelerle virajdan gelen mermilerden korumak zorunda kaldı.

“Tüm duygulara rağmen belli sınırların aşılmaması gerekiyor.”
Felix Götze, Dinamo Dresden'e karşı yaşanan olayı anlattı

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Dynamo Dresden iddiaları Pazartesi günü bildirdi. İletişim başkanı David Fischer, kulüpten yaptığı açıklamada, “Tüm sportif rekabete rağmen, saha içinde ve saha dışında adil oyun fikri her durumda, özellikle de oyuncuların sakatlandığı durumlarda ön planda olmalıdır” dedi. Götze'den olaylardan dolayı özür dilemesini istedi.

Götze şöyle devam etti: “Bu sporu seviyorum ve tüm taraftarlara minnettarım, çünkü siz olmasaydınız futbol bu şekilde olmazdı,” diye devam etti Götze: “Fakat tüm duygulara rağmen belirli sınırlar aşılamıyor – ne yazık ki dün de durum böyleydi.” Her formanın içinde sahada yıpranmış bir insan vardır!” Götze, bitişe kısa bir süre kala kurtarma operasyonu sırasında yaralandı. Dresden'den Jakob Lemmer ile çarpıştı ve ardından saha dışına çıkarıldı.