Ergin Ataman’dan olay açıklamalar! “Bizi masadan püskürttüler”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Grup Başantrenörü Ergin Ataman, Gürcistan müsabakasında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞTE O KELAMLAR:

“22 saniye için gerekli türel itirazımızı yaptık. Bunlar, kural yanılgısına giriyor. Maç oynanırken yaptık, bizi püskürttüler masadan. Maç bitiminde direkt itiraz ettik. Öylesine çağ dışı bir tertiple karşı karşıyayız ki, dünle de bir arada skandal ortaya çıktı.”

“Shengelia, Bitadze ve atılan oyuncu, Furkan’a direkt taarruzda bulunuyor. Kondisyonerimiz darbe alıyor, yere düşüyor. Furkan’ı koç odasına saklıyorlar. Bu büyük bir saçmalık. Olay koridorda, bizim haberimiz yok, maçın ortasındayız. İmgelerde ortaya çıktı.”

“Gürcü polisinin iterek kadrosu götürmesi, yöneticilerimizi tartaklaması tertibe önemli gölge düşürdü. Her gün 45-50 dakika yol gidiyoruz, yanlışsız dürüst polis muhafazası yok, otelde oyuncularımız aç durumda. Buna karşın uğraş etmeye çalışıyoruz.”

“Şaşkınlık ortasındayım. Uzun yıllardır FIBA’da bakılırsav almıyordum. Turnuva devam ediyor. Turnuvada kaybedilmiş hiç bir şey yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Grup olarak bundan kurtulup, önümüzdeki iki maça konsantre olmalıyız.”

“Burada bir Ulusal Ekip var. Beni eleştirsinler lakin birtakım arkadaşların, bilhassa de nam salmış eski basketbolcuların ‘Siz yüreksizsiniz’ demesini ben kabul etmiyorum.”

Geçmişte kendi ortalarında hengame edip, hiç bir şey elde edemeyen arkadaşların telaffuzları, kazanmak için hengame eden oyuncularımı yaraladı. Beni de yaraladı. Bu çocukları huzursuz etmeyin. Ben dimdik ayaktayım.”
 
Üst