merabeyin
New member
Joshua Kimmich, Bosna-Hersek ile oynanan milli maçta herhangi bir ciddi sakatlık yaşamadı ve milli futbol takımıyla Macaristan'a gidebilecek. DFB, talep üzerine kaptanın Salı günü (20:45/ZDF) Budapeşte'de görevlendirilmesinin risk altında olmadığını söyledi. Kimmich, Freiburg'daki 7-0'lık galibiyetin ikinci yarısında savunma sırasında kendi ceza sahasında ayak bileğini burkmuştu ve başlangıçta yüzü acıdan çarpık bir şekilde tedavi edildi. Kapsül sakatlığı şüphesi olduğu için FC Bayern Münih'in profesyonel oyuncusu oyundan alındı.
Devamını oku sonra Reklamcılık
Kimmich, sakatlığın kendisini ara vermeye zorlamayacağına olan güvenini hemen dile getirdi. “Biraz bunaldım, eğer 6-0 olmasaydı muhtemelen dışarıda olmazdım. Bu daha çok bir ihtiyati tedbirdi” dedi 29 yaşındaki oyuncu.
Milli teknik direktör Julian Nagelsmann, kaptanının Macaristan'da oynayıp oynamayacağına karar vermeden önce başlangıçta daha fazla araştırma yapılmasını beklemek istedi. Pazar günü dernek her şeyi netleştirdi. Kimmich, Macaristan'da 97. milli maçını oynayabilir. Onun kaptan olduğu DFB takımı şu ana kadar çıktığı beş maçta hâlâ yenilmedi.
Kimmich, sakatlığın kendisini ara vermeye zorlamayacağına olan güvenini hemen dile getirdi. “Biraz bunaldım, eğer 6-0 olmasaydı muhtemelen dışarıda olmazdım. Bu daha çok bir ihtiyati tedbirdi” dedi 29 yaşındaki oyuncu.
Milli teknik direktör Julian Nagelsmann, kaptanının Macaristan'da oynayıp oynamayacağına karar vermeden önce başlangıçta daha fazla araştırma yapılmasını beklemek istedi. Pazar günü dernek her şeyi netleştirdi. Kimmich, Macaristan'da 97. milli maçını oynayabilir. Onun kaptan olduğu DFB takımı şu ana kadar çıktığı beş maçta hâlâ yenilmedi.