Cenk Tosun’dan flaş transfer sözleri! Harika Lig’e dönecek mi?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kariyerini Premier Lig takımlarından Everton’da sürdüren ulusal futbolcu Cenk Tosun, Sabah’a özel açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu, transfer süreciyle ilgili dikkat çeken sözler kullanılırken, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler ile ilgili de konuştu. İşte Cenk Tosun’un açıklamaları…

“SAKATLIKLARI GERİDE BIRAKTIM HER ŞEYE HAZIRIM”

“Planın nedir?” dersen her şeye açığım. 30 yaşındayım. Futbol yaşantımın en olgun, en uygun senelerındayım. Çok şanssız sakatlıklar yaşadım. Ancak hepsini geride bıraktım. 1 aydır saha egzersizi yapıyorum, 2 haftadır kadroyla çalışıyorum. %100 egzersizlere hazırım.

Kariyerini Premier Lig gruplarından Everton’da sürdüren ulusal futbolcu Cenk Tosun, Sabah’a özel açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu, transfer süreciyle ilgili dikkat çeken tabirler kullanılırken, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler ile ilgili de konuştu. İşte Cenk Tosun’un açıklamaları…

“SAKATLIKLARI GERİDE BIRAKTIM HER ŞEYE HAZIRIM”

“Planın nedir?” dersen her şeye açığım. 30 yaşındayım. Futbol yaşantımın en olgun, en güzel senelerındayım. Çok bahtsız sakatlıklar yaşadım. Ama hepsini geride bıraktım. 1 aydır saha antrenmanı yapıyorum, 2 haftadır kadroyla çalışıyorum. %100 egzersizlere hazırım.

Şu anda fazlaca fitim, hiç olmadığım kadar fitim. Kendimi muhteşem hissediyorum. Yeterli bir kamp periyodunun akabinde yeni ekibimle başarılı bir dönem geçirmeyi hedefliyorum. Bonservisi elinde olan bir futbolcuyum. Türkiye, İngiltere, İspanya, Amerika ve Dubai’den teklifler var.

“SÜPER LİG’DE ASGARÎ 15 GOL ATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Ancak şampiyonluk için uğraş eden, Avrupa amacı olan kadrolarda forma giymek istiyorum. Zira o yarışmacı heyecanı seviyorum. O heyecanı özledim.

Türkiye niye olmasın? Üstün Lig’i bilen bir oyuncuyum. Menajerimle ve babamla oturup en uygun sonucu vereceğiz. Türkiye’de en az 15 gol atarım diye düşünüyorum. İngiltere’den yüzde yüz ayrılacağım.

Şu anda epey fitim, hiç olmadığım kadar fitim. Kendimi muhteşem hissediyorum. Yeterli bir kamp periyodunun akabinde yeni grubumla başarılı bir dönem geçirmeyi hedefliyorum. Bonservisi elinde olan bir futbolcuyum. Türkiye, İngiltere, İspanya, Amerika ve Dubai’den teklifler var.

“SÜPER LİG’DE ASGARÎ 15 GOL ATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Ancak şampiyonluk için çaba eden, Avrupa maksadı olan gruplarda forma giymek istiyorum. Zira o yarışmacı heyecanı seviyorum. O heyecanı özledim.

Türkiye niye olmasın? Muhteşem Lig’i bilen bir oyuncuyum. Menajerimle ve babamla oturup en yeterli sonucu vereceğiz. Türkiye’de asgarî 15 gol atarım diye düşünüyorum. İngiltere’den yüzde yüz ayrılacağım.

Premier Lig’de şampiyonluk kovalayan gruplarda oynamam mümkün gözükmüyor. Öteki teklifler 30 yaşında planları olan beni hiç heyecanlandırmıyor. Meskeni toparlıyorum.

Burada husus para değil, Şampiyonluk yarışını özlüyorsunuz. O yüzden gayeleri olan yarışmacı bir gruba gideceğim. Benim için bu kurallar İngiltere’de yok.

“EVERTON’A ARDA GÜLER’İ ÖNERDİM”

Rıdvan, Kerem, Ersin, Arda, Emirhan üzere genç yetenekler Türk futboluna epeyce şeyler katacak. Bu mevzuda karamsar değilim. Geçen yıl bana Everton sormuştu. Fenerbahçe’den Arda’yı da söylemiştim. Baktılar lakin 18 yaş altı olduğu için atak yapmadılar.

Premier Lig’de şampiyonluk kovalayan kadrolarda oynamam mümkün gözükmüyor. Öbür teklifler 30 yaşında planları olan beni hiç heyecanlandırmıyor. Konutu toparlıyorum.

Burada mevzu para değil, Şampiyonluk yarışını özlüyorsunuz. O yüzden gayeleri olan yarışmacı bir ekibe gideceğim. Benim için bu koşullar İngiltere’de yok.

“EVERTON’A ARDA GÜLER’İ ÖNERDİM”

Rıdvan, Kerem, Ersin, Arda, Emirhan üzere genç yetenekler Türk futboluna fazlaca şeyler katacak. Bu mevzuda karamsar değilim. Geçen yıl bana Everton sormuştu. Fenerbahçe’den Arda’yı da söylemiştim. Baktılar lakin 18 yaş altı olduğu için atılım yapmadılar.

Kerem bu yıl harika bir çıkış yakaladı, gelişti. 1 yıl daha Galatasaray’da olgunlaşıp, Avrupa’ya transfer olursa, daha yeterli kulüplere sarfiyat. Türk futbolu ile Avrupa futbolu içinde farklar var. Bu niçinle hayli kuvvetli gelmeliler. Olağan ki, en gerçek sonucu kuralları değerlendirip, kendileri vereceklerdir.

“SKALAYI AVRUPA KUPALARI BELİRLİYOR”

Beşiktaş’a 27.5 milyon Euro kazandırdım. Umarım benden daha sonra da 57, 87, 107 milyon kazandıranlar çıkar. Lakin pandemiden daha sonra kısa vadede güç gözüküyor. Ben Şampiyonlar Ligi performansıyla transfer yaptım. Muhteşem Lig’den çok Şampiyonlar Ligi ve Avrupa performansı belirliyor. Umarım Avrupa’ya daha fazla oyuncu veririz.

“BURAK AĞABEYE DAHA HOŞ BİR VEDA OLABİLİRDİ”

Burak Ağabey (Yılmaz) bence Türk futbolunda gelmiş geçmiş en büyük golcülerden birisi. Çok büyük hizmetleri oldu. Her türlü alkışı hak ediyor. Ona daha hoş bir veda olabilirdi, tahminen bir şampiyonayla fakat olmadı. Onun yaşlarına kadar oynayabilir miyiz? İnşallah, bakacağız. Şu anda ulusal ekipte deneyimli olarak ben ve Hakan var. Katar’daki Dünya Kupası’nda gayret etmeyi epeyce isterdik fakat geçen geçti. Bir daha sonraki turnuvaya hazır olmamız gerekiyor.

Kerem bu yıl harika bir çıkış yakaladı, gelişti. 1 yıl daha Galatasaray’da olgunlaşıp, Avrupa’ya transfer olursa, daha uygun kulüplere masraf. Türk futbolu ile Avrupa futbolu içinde farklar var. Bu niçinle epeyce kuvvetli gelmeliler. Doğal ki, en hakikat sonucu kaideleri değerlendirip, kendileri vereceklerdir.

“SKALAYI AVRUPA KUPALARI BELİRLİYOR”

Beşiktaş’a 27.5 milyon Euro kazandırdım. Umarım benden daha sonra da 57, 87, 107 milyon kazandıranlar çıkar. Fakat pandemiden daha sonra kısa vadede sıkıntı gözüküyor. Ben Şampiyonlar Ligi performansıyla transfer yaptım. Harika Lig’den fazla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa performansı belirliyor. Umarım Avrupa’ya daha fazla oyuncu veririz.

“BURAK AĞABEYE DAHA HOŞ BİR VEDA OLABİLİRDİ”

Burak Ağabey (Yılmaz) bence Türk futbolunda gelmiş geçmiş en büyük golcülerden birisi. Çok büyük hizmetleri oldu. Her türlü alkışı hak ediyor. Ona daha hoş bir veda olabilirdi, tahminen bir şampiyonayla lakin olmadı. Onun yaşlarına kadar oynayabilir miyiz? İnşallah, bakacağız. Şu anda ulusal kadroda deneyimli olarak ben ve Hakan var. Katar’daki Dünya Kupası’nda çaba etmeyi fazlaca isterdik lakin geçen geçti. Bir daha sonraki turnuvaya hazır olmamız gerekiyor.

TRABZONSPOR HAK ETTİ

Trabzonspor’u, Abdullah hocayı, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Bence hak ettikleri bir şampiyonluk oldu.

Bu yıl Ballon d’Or’da oy kullansam Benzema’ya veririm. Fatih Ağabey, oyunu ona verebilirsin. Zira hak ediyor. Geçen sene de Lewandowski hak etmişti.

Şampiyonlar Ligi maçları fazlaca güzeldi… Real Madrid, epey fantastik bir müddetçle finale çıktı. Chelsea, PSG ve Manchester City’yi mükemmel dönüşlerle ve hürmet kazanarak elediler. Şampiyonluğu hak ediyorlar. Eski hocam Ancelotti hayli âlâ işler çıkardı. Buradayken aramız yeterliydi lakin bu süreçte arayıp tebrik edemedim.

TRABZONSPOR HAK ETTİ

Trabzonspor’u, Abdullah hocayı, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Bence hak ettikleri bir şampiyonluk oldu.

Bu yıl Ballon d’Or’da oy kullansam Benzema’ya veririm. Fatih Ağabey, oyunu ona verebilirsin. Zira hak ediyor. Geçen sene de Lewandowski hak etmişti.

Şampiyonlar Ligi maçları fazlaca güzeldi… Real Madrid, epeyce fantastik bir müddetçle finale çıktı. Chelsea, PSG ve Manchester City’yi harika dönüşlerle ve hürmet kazanarak elediler. Şampiyonluğu hak ediyorlar. Eski hocam Ancelotti epeyce yeterli işler çıkardı. Buradayken aramız yeterliydi fakat bu süreçte arayıp tebrik edemedim.