Bjelica, Sané'den özür dilemeyi reddetti

merabeyin

New member
Thomas Tuchel ne yapacağını şaşırmıştı. Ödemeli TV kanalı olarak Gökyüzü FC Bayern Münih teknik direktörü, videoda rakip teknik direktör Nenad Bjelica'nın şiddetini gösterince Tuchel bir an durakladı: “İyi değil, değil mi?” başlangıçta moderatörlere şaşkınlıkla sordu. Daha sonra 50 yaşındaki oyuncu, Union Berlin'e karşı oynanan (1-0) yakalama maçının 74. dakikasında Bjelica'nın Bayern'in yıldızı Leroy Sané'nin yüzüne iki kez elini uzattığı sahnede net bir duruş sergiledi: “Onu savunmak zor. Artık yangına körükle gitmeme gerek yok. İyi değil” dedi Tuchel.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Tam olarak ne olmuştu? Konuk takımın tek güçlü hücum sahnesinde, Bjelica çevresindeki Berlin yedek kulübesi, Konrad Laimer'in forvet Kevin Behrens'e (72') yaptığı penaltıyı gerektiren faulden yüksek sesle şikayet etti. Bjelica daha sonra sakinleşmedi ve kenarda Sané ile çatışmaya girdi. Antrenör, topu oyuna sokmaya hazır olan DFB yıldızına izin vermedi ve sonunda Sané ile yaşanan tartışmada oyun ekipmanını çöpe attı. Hırvat oyuncu daha sonra FCB oyuncusunun suratına iki kez vurarak onu uzaklaştırdı. Hakem Frank Willenborg hemen antrenör adına kırmızı kart çekerken, Sané sarı kart gördü.

Bjelica, Sané'ye ateş etti: “Beni kışkırtmak için odama gelin”

Daha sonra Bjelica'nın anlatmaya çalıştığı skandal sahne şu şekilde: “Kendi bölgemdeyim, topu alıp Sané'ye vermek istiyorum. Beni odama itti ve sonra tabii ki tepki verdim” dedi Union koçu ve ayrıca bazı özeleştiriler de yaptı: “Bu doğru değil. Yaptığım şey tolere edilemez. Kırmızı kartı anlıyorum. 70. dakikada yaşanan penaltı sahnesi nedeniyle biraz gergindim.”

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Sané'den bir özür mü? Hiçbiri! Ve bu muhtemelen şimdilik Urs Fischer'in halefinin ağzından çıkmayacak. Koçu olarak GökyüzüSunucu Yannick Erkenbrecher'e takımdan mı yoksa kişisel olarak Sané'den mi daha fazla özür dilemesi gerektiği sorulduğunda Bjelica hemen şu cevabı verdi: “Kendi takımıma. Buna tahammül edilemez.” Peki Bayern oyuncusuyla? “Sané'yle değil. Beni kışkırtmak için odama geliyor“, diye şikayet etti futbol hocası. “Tabii ki bir antrenör olarak vermem gereken tepkiyi vermiyorum. Eklenecek bir şey yok.”

Bu konuda son sözü DFB söylemeli. Bjelica raydan çıktıktan sonra uzun bir men cezasıyla karşı karşıya kaldı. Pazar gününe kadar takımı hazırlayacağım ve sonrasında oyunun nasıl ilerleyeceğini göreceğiz.” Bjelica, ne kadar uzaklaştırma cezası alacağını tahmin edemediğini söyledi. Her halükarda Pazar günü Darmstadt'a karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek.