Behrens, DFB’deki ilk maçı ve Nagelsmann ile yaptığı telefon görüşmesi hakkında konuşuyor

merabeyin

New member
“Tabii ki her zaman biraz şüphen var…”

DFB’nin yeni oyuncusu Kevin Behrens, Nagelsmann ile yaptığı telefon görüşmesini aktarıyor

Union Berlin’den Kevin Behrens ilk kez DFB seçimine aday gösterildi.

© Kaynak: IMAGO/Uwe Kraft

Makaleyi dinle • 2 dakika

Kevin Behrens için, kulübü Union Berlin’deki mevcut spor krizinde bir manzara değişikliği yaklaşıyor: Alman milli takımına ilk yolculuğu. Milli antrenör Julian Nagelsmann adaylığını kendisine bildirdiğinde muhtemelen ilk başta buna inanamadı.

Kevin Behrens için muhtemelen haftanın en önemli olayı olan etkinliğe geri dönmek kesinlikle kolay olmadı: Alman milli takımı kadrosuna ilk çağrılması. Cumartesi günü Köpenicker’in Borussia Dortmund’a karşı aldığı 4-2’lik yenilginin ardından hücum oyuncusu, “Union’la geçirdiğimiz onca haftadan dolayı birkaç gün daha sinirleneceğim” dedi. Gökyüzü-Röportaj ve şöyle devam etti: “O zaman tabii ki milli takımı da sabırsızlıkla bekleyeceğim. Vahşi bir olay. Benim için çok beklenmedik. Bundan keyif almaya ve her şeyi kabul etmeye çalışıyorum.”

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Yıllar süren şaşırtıcı derecede dik sportif ilerlemenin ardından, kulübü için sezon şu ana kadar mütevazı bir şekilde ilerliyor – Dortmund’daki yenilgi üst üste yedinci oldu. Ancak kişisel olarak Behrens için yükseliş devam ediyor. Bu sezon Bundesliga’da çıktığı altı maçta dört gol atan 32 yaşındaki oyuncunun rekoru oldukça etkileyici. Ve Alman profesyonel futbolunda Behrens gibi halen güçlü formda olan çok fazla klasik santrfor yok; dolayısıyla yeni milli teknik direktör, Bremenli oyuncunun hizmetlerinden yararlanmaktan mutluydu.

Ancak Perşembe günü öğleden sonra telefonu çaldığında ve Nagelsmann hattın diğer ucundayken Behrens’in bu konuda pek de rahat olmadığı anlaşılıyor. Behrens, “Sesi hemen tanıdım” dedi, “ama elbette her zaman bir gezintiye çıkarılıp çıkarılmadığınız konusunda biraz şüpheniz olur.” Ama değildi. Ve böylece haftanın başında, ev sahibi takıma karşı uluslararası test maçlarının yapılacağı ABD’ye doğru yola çıkan ekibin bir parçası olacak (14 Ekim, 21.00). Sağdan sola) ve Meksika’ya karşı (18 Ekim, sabah 2, ARD) sıra. Behrens, başlangıçtaki tüm şüpheciliğine rağmen orada olmaktan “son derece mutlu” olduğunu söylüyor.