Ankaragücü’nde Fatih Terim sesleri!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz dönem küme düşen Ankaragücü, bir dönem daha sonra yinedan Üstün Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Muhteşem Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşayan Ankaragücü taraftarı bir taraftan da yeni dönemde ekibin başında Fatih Terim’i görmek istiyor.

Galatasaray’dan ayrıldıktan daha sonra öteki bir grup çalıştırmayan Terim için taraftarlar deneyimli teknik adamın Ankaragücü’nün yeni hocası olması tarafında bildiriler paylaştı.

Geçtiğimiz dönem küme düşen Ankaragücü, bir dönem daha sonra yinedan Harika Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Harika Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşayan Ankaragücü taraftarı bir taraftan da yeni dönemde grubun başında Fatih Terim’i görmek istiyor.

Galatasaray’dan ayrıldıktan daha sonra diğer bir ekip çalıştırmayan Terim için taraftarlar deneyimli teknik adamın Ankaragücü’nün yeni hocası olması istikametinde bildiriler paylaştı.

Toplumsal medyadan Terim’i taraftarlar Ankara’ya çağırırken teknik yöneticilik mesleğinin başında Ankaragücü’nde bakılırsav yapan Fatih Terim’in bu davetlere nasıl karşılık vereceği merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Bundan daha sonra ne yapacağıma daha karar vermedim. Yakında karar vereceğim fakat şu an bilmiyorum.” tabirlerini kullanmıştı.

Toplumsal medyadan Terim’i taraftarlar Ankara’ya çağırırken teknik yöneticilik mesleğinin başında Ankaragücü’nde vazife yapan Fatih Terim’in bu davetlere nasıl karşılık vereceği merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Bundan daha sonra ne yapacağıma daha karar vermedim. Yakında karar vereceğim lakin şu an bilmiyorum.” sözlerini kullanmıştı.