Anadolu Efes – Real Madrid final maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? THY Euroleague 2022’nin final maçı ne vakit?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen Turkish Airlines EuroLeague Final Four’un final maçında Anadolu Efes ile Real Madrid kozlarını paylaşacak ve nefes kesen maçın galibi şampiyon olacak. Anadolu Efes’in finaldeki rakibi Real Madrid, Barcelona’yı geride bırakırken; final maçında Efes’e karşı vereceği gayretin bilgileri haberimizde…

ANADOLU EFES – REAL MADRID FİNAL MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes – Real Madrid Final Four final maçı TSİ 20:00’de başlayacak ve 21 Stark Arena’da oynanacak. Müsabaka, beIN Sports 3 ve beIN Sports Haber’de canlı yayınlanacak.

POIRIER’DEN AÇIKLAMA

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da Barcelona’yı geride bırakarak finalde Anadolu Efes’in rakibi olan Real Madrid’in yıldız oyuncusu Vincent Poirier, bahse dair açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes ile oynayacakları final maçına değinen Poirier, Anadolu Efes’in şahane bir ekip olduğunun altını çizerek “Olympiacos’a karşı kusursuz bir maç çıkarttılar. Odaklanmalıyız, âlâ hazırlanmalıyız. Bir savaşımız daha var” dedi.

MICIC’TEN AÇIKLAMA

Olympiakos maçından galibiyetle ayrılan Anadolu Efes’in yıldızlarından Micic yaptığı açıklamada şu kelamlara yer verdi:

“Normal dönemdeki maç üzereydi. Evvelki şutları kaçırdım ancak bu şutu sonunda attım. Şut girdi. Biz Shane ile birbirimizi kıskanmıyoruz. Bu şutu kimin attığının kıymeti yok. Son topta bir şey yapmam gerektiğini hissettim. Çok güç bir şuttu. Çok memnunum. Finale çıkmak hayli özeldi. Pire’de erken şut kullanmıştım son saniyelerde. O gün kaçmıştı. Bugün girdi.”